Kerstpost bezorging door Roparunteams: voordeliger en voor een goed doel

BERGEN OP ZOOM – Evenals vorige jaren verzorgen de Roparunteams van Door ‘Dik & Dun’, ’’t Lopend Vuurke’ en ‘De Brabantse Wal’ het bezorgen van kerstpost in deze regio. “Dit levert extra geld op voor mensen met kanker en tegelijkertijd bespaart de verzender 22 cent per kerstgroet op de bezorging”, zo stellen de Roparunteams.

Er zijn een paar voorwaarden bij deze bezorging: De poststukken mogen maximaal het formaat A5 zijn. Er kan geen post bezorgd worden voor postbusnummers.  De bezorging zal enkel binnen grenzen van Bergen op Zoom, Dinteloord, Nieuw-Vossemeer, Steenbergen, Welberg, De Heen, Kruisland, Lepelstraat en Halsteren gebeuren. Bedrijven met grote hoeveelheden post voor betreffende plaatsen, kunnen contact opnemen met de betreffende teams.

Brievenbussen voor verspreiding

De post wordt afgestempeld als ‘Roparun-post’. Leden en vrijwilligers van de organiserende Roparunteams bezorgen alle kerstpost in het weekend voor de kerstdagen. De brievenbussen – containers van Saver – staan in de gemeente Bergen op Zoom klaar op de volgende adressen: Bergen op Zoom: Jumbo De Parade, Jumbo De Plaat, AH Glacis, AH Zonneplein, De Melkfabriek, Boon’s Markt Bloemendaal en Nettorama. In Halsteren: Albert Heijn Vogelzang, cafetaria De Beek en Hema en in Lepelstraat bij slagerij Kats.