Sinterklaas stuurde videoboodschap en cadeautjes naar Dagcentrum De Markiezaten

BERGEN OP ZOOM – Op de mobiele telefoon van de juf van dagcentrum De Markiezaten verscheen plotsklaps een videoboodschap van Sinterklaas. Deze was gericht aan de kinderen van de schoolvoorbereidende groep en Sint noemde hun namen en deelde complimenten aan hen uit. En Sinterklaas verwees naar een zak vol cadeautjes die er voor hen klaarstond. Zo ook voor de kinderen van de ontwikkelingsstimulerende groep. Dit alles werd door de kinderen met plezier in ontvangst genomen. Het werd een welkom Sinterklaasfeest.

Bij dagcentrum De Markiezaten in Bergen op Zoom komen jonge kinderen in de leeftijdsgroep 2 tot 7 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking en/of bijkomende problematiek. Er wordt gekeken naar kansen en mogelijkheden van het kind, met als doel door te kunnen stromen naar het (speciaal) onderwijs of belevingsgerichte dagbesteding. De Markiezaten is onderdeel van SDW.

Mogelijk dankzij betrokken ondernemers

Het Sinterklaasfeest werd georganiseerd door Goodwill. Deze organisatie zet zich al 28 jaar in voor kinderen in een medisch kinderdagverblijf en sinds vorig jaar ook voor mensen in een dementie zorgcentrum. Onder het motto “geef kleur aan de zorg” vindt elke maand een Goodwill Day plaats: een dagje uit of nieuw materiaal speciaal voor een locatie. Dit en ook het op De Markiezaten gevierde Sinterklaasfeest is mogelijk gemaakt door betrokken ondernemers.

Beelden bij dit artikel