Kids over de rode loper bij Stayokay-Natuurpodium

INGEZONDEN MEDEDELING

BERGEN OP ZOOM – Op dinsdagochtend ligt de rode loper uit bij Stayokay-Natuurpodium, voor een bijzondere filmpremière. Dan wordt tevens de drieduizendste bezoekende scholier verwacht. Om half tien komt groep 6 van basisschool De Aanloop op bezoek. In deze klas zitten Sjoerd, Aron en Rick, drie hoofdrolspelers uit de film ‘Eind Goed Landgoed’.

Leerkracht Thijmen en de leerlingen zullen in feestelijke kleding en met een glas (kinder)champgane over de rode loper gaan, zoals dat hoort bij een echte filmpremière. De film, gemaakt door het Natuurpodium, gaat over landgoed Mattemburgh. Na afloop van de film beantwoorden de leerlingen meerkeuzevragen om te kijken wat ze hebben opgestoken. En wellicht dat de drie hoofdrolspelers handtekeningen moeten uitdelen…

Dubbel feest

Het is dubbel feest, want voor het Natuurpodium betekent het dat zij, vlak voor de kerstvakantie, de drieduizendste leerling van dit schooljaar ontvangt. Een mijlpaal waar de organisatie heel trots op is. Scholen op de Brabantse Wal maken dit jaar gratis gebruik van het onderwijsprogramma. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de partners van het Natuurpodium: de gemeente Bergen op Zoom, Brabants Landschap, gemeente Woensdrecht, Saver, Stadlander, Rabobank, Krinkels, hogeschool Avans en Ecopoint.

Foto: opnames van de film (© Stayokay-Natuurpodium)