KijkOp App: nog vijf dagen en je kunt hem installeren

Dinsdag 14 maart wordt de gratis KijkOp App voor iPhonebezitters gelanceerd. Voortaan kun je het nieuws en aanbod uit je eigen buurt namelijk heel gemakkelijk via die smartphone bekijken. Bezitters van een Androidsysteem komen een weekje later aan de beurt.

De KijkOp App biedt dezelfde informatie die je gewend bent van de website KijkopBergenopZoom.nl. Dat betekent dus de nieuwsberichten uit de buurt, maar ook het aanbod van lokale aanbieders. Dat geldt ook voor berichten van verenigingen en ideële organisaties.

Pushfunctie

Binnen de app wordt automatisch het laatste nieuws ingeladen. Dat gebeurt met behulp van een zogenaamde pushfunctie. Die zorgt ervoor dat wanneer onze redacteuren een bericht toevoegen, dit bericht direct naar de app wordt gepushed. Zo weet iedereen meteen wat er in de buurt gebeurt. De app zorgt ervoor dat alle berichten overzichtelijk worden gepresenteerd in een nieuwslijst. Vervolgens kun je heel eenvoudig doorklikken naar het bericht zelf. Elk bericht wordt vergezeld van 1 of meerdere afbeeldingen.

Eenvoudig delen

Na het lezen van een bericht kun je gemakkelijk terug naar de nieuwslijst. Het bericht is ook eenvoudig te delen via e-mail of social media. Zo kun je familie, vrienden en bekenden snel op de hoogte brengen van berichten die je belangrijk vindt.