Kleine irritatie loopt uit de hand tot zware mishandeling

BERGEN OP ZOOM – Zaterdag aan het eind van de middag heeft er op de Grote Markt een vechtpartij plaatsgevonden tussen twee mannen. Een 29-jarige Bergenaar raakte daarbij bewusteloos na een trap tegen zijn hoofd.

Het voorval begon met een ogenschijnlijk klein incident: de één wees een uitgestoken hand van de ander af. Dit riep blijkbaar irritatie op en uiteindelijk lagen beide mannen op de grond te rollebollen. Omstanders haalden de kemphanen uit elkaar. Kort daarop gingen de vechtersbazen echter opnieuw aan de gang. De 29-jarige Bergenaar raakte daarbij uit zijn evenwicht en kwam ten val. Zijn tegenstander, een 30-jarige man uit Roosendaal, maakte hiervan misbruik en trapte hem vol op het gezicht. Het slachtoffer viel met zijn hoofd op de weg en bleef bewusteloos liggen.

Bron: Politie.nl

Aangifte zware mishandeling

De Bergenaar werd per ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Zijn belager is aangehouden door opgeroepen agenten. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van mishandeling. De districtsrecherche heeft de zaak in onderzoek genomen.