Koophuis van de week: klushuis aan de Halsterseweg in Bergen op Zoom

Aan de, als fietsstraat ingerichte, Halsterseweg 220 bevindt zich deze te renoveren jaren ‘20-WONING met ERKER, VOOR- en ACHTERTUIN met ACHTEROM en OPRIT.

De woning met ROYALE GARAGE (43m²), BERGING (12m²) en ACHTERTUIN op het westen, is gelegen op een ruim perceel van 557 m². De WOONKAMER is verdeeld met en-suite deuren in een voor- en achterkamer.

Voor de zeer HANDIGE KLUSSER!  Bekijk de prijs, foto’s, plattegronden en brochure van deze woning op de website van Van Kaam Makelaardij. 

Jaren ‘20-woning te koop in Bergen op Zoom

Het is voor de hand liggend dat u de KEUKEN voorziet van een nieuwe keukeninrichting. Via de originele trap komt u op de 1e verdieping. Hier bevinden zich 3 SLAAPKAMERS en de gedateerde BADKAMER, ingericht met een douche, wastafel en 2e toilet.

Noemenswaardigheden:

  • voor de handige klusser
  • naar eigen smaak te renoveren
  • originele details
  • grote garage (15m)
  • ruime aangebouwde berging aan de zijkant (10m²)
  • 3 slaapkamers
  • gelegen aan fietsstraat
  • op wandelafstand van het historische centrum

Begane grond:(betonnen en houten vloer)

U komt de woning binnen via de HAL. De vloer is afgewerkt met een tegels. Hier bevinden zich de originele trap naar de eerste verdieping, de METERKAST en het betegeld TOILET. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de keuken. De WOONKAMER EN SUITE (26 m²) is door de en-suite deur met geslepen glas verdeeld in een voor- en achterkamer. De KEUKEN (9 m²) is afgewerkt met een plavuizen vloer en is ingericht met een gedateerde eiken hoekopstelling met een betegeld aanrechtblad, dubbele rvs spoelbak, gas kookplaat en afzuigkap. Via de hardhouten deur betreedt u de tuin, waar zich de AANGEBOUWDE BERGING (12 m²) bevindt. Hier staat de hr cv combi ketel (bouwjaar 2004) opgesteld. Via de OVERDEKTE VOORINGANG/BERGING aan de zijkant van de woning heeft u toegang tot de tuin. De ACHTERTUIN (380 m²) is op het westen gelegen en is ingericht met een gazon, plantenborders en terrassen. Achter in de tuin staat de te renoveren GARAGE van maar liefst (43 m²), deze heeft een betonvloer, ½-steens wanden en een plaatstalen kanteldeur met elektrische opener. U kunt de garage natuurlijk ook (deels) gebruiken als bijvoorbeeld hobbyruimte.

1e verdieping: (houten vloer)

Via de vaste trap vanuit de hal komt u op de OVERLOOP. De paneeldeuren geven u toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers hebben een tapijt vloerafwerking. SLAAPKAMER 1 (18 m²) is aan de achterzijde gelegen en heeft 2 vaste kasten met paneeldeuren. SLAAPKAMER 2 (12 m²) is aan de voorzijde gelegen en heeft eveneens vaste kasten. SLAAPKAMER 3 (7 m²) is aan de achterzijde gelegen. De gedateerde betegelde BADKAMER (4 m²) is ingericht met een douche, wastafel en 2e toilet.

Wilt u ontdekken hoe u van deze woning uw droomwoning kunt maken, neem dan contact op met één van onze medewerkers op kantoor om een bezichtiging in te plannen.

Dit koophuis wordt aangeboden via Van Kaam Makelaardij (meer info over het huis en de makelaar via de link)