Kunst laten taxeren in het Markiezenhof

BERGEN OP ZOOM – Het duurt nog even maar zet het alvast in de agenda. Op vrijdag 9 oktober organiseert Het Markiezenhof in samenwerking met veilinghuis Onder de Boompjes uit Leiden en Becks Art Consultancy uit Warmond een taxatiedag.

Benieuwd of dat schilderij, het zilveren bestek van oma of een oud meubelstuk geld waard is, of gewoon nieuwsgierig naar het verhaal erachter? De ervaring leert dat mensen het vaak zelf niet in kunnen schatten dus kom naar Het Markiezenhof om het aan de experts te laten zien.

Ervaren taxateur Patrick Becks verzorgt samen met veilinghuis ‘Onder de Boompjes’ uit Leiden de taxatiedag. Zij zijn niet meer weg te denken uit de wereld van kunst en antiek. Samen met een jong team van enthousiaste taxateurs en medewerkers leidt veilingmeester Pieter-Gerrit Binkhorst veilinghuis Onder De Boompjes. Tijdens de Maand van de Geschiedenis zijn ze te gast in het Markiezenhof voor een taxatie- en een inname dag. Van 11.00 tot 16 uur kunnen bezoekers hun schilderijen, goud, zilver, sieraden, beelden, aardewerk, porselein en klokken laten taxeren.