Leerlingen Moller scoren wederom hoog met universitair tentamen

Op de foto, achterste rij: de docenten Jan Megens en Monica Jacubowska en afdelingsleidster Monique van Dijk. Leerlingen v.l.n.r Sofie Matthijssen, Yuna Watzeels, Merel Michael en Stef Verjaal. (Foto: Mollerlyceum)

BERGEN OP ZOOM – Opnieuw behaalt een groep leerlingen van het Mollerlyceum een 100% score voor een universitair tentamen statistiek.  Dat heeft de onderwijsinstellig vandaag bekendgemaakt. "Het tentamen maakt onderdeel uit van het Econasium, een topprogramma voor vwo-leerlingen, waarmee het Mollerlyceum leerlingen optimaal voorbereidt op een economische vervolgopleiding."

Het Mollerlyceum is trots op de behaalde resultaten. "Met dit resultaat herhaalt het Mollerlyceum, onder leiding van afdelingsleidster Monique van Dijk en docenten Jan Megens en Monica Jacubowska, voor de derde keer een 100% score", zo laat de school in een persverklaring weten. Het tentamen statistiek zou voor bovendien door veel eerstejaars studenten als moeilijk worden ervaren. De leerlingen zijn: Sofie Matthijssen, Yuna Watzeels, Merel Michael, Stef Verjaal en Erva Bilgili (laatstgenoemde staat niet op de groepsfoto). De begeleidend docent Economie is Kees de Rooij. De leerlingen van de groep behaalden tweemaal een zeven, éénmaal en acht en tweemaal een negen.