Letsel bij slippartij afslag A4 Lepelstraat

De inzittende van de personenauto raakte bekneld en is per ambulance naar het Bravis ziekenhuis gebracht. (Foto: KijkopBergenopZoom.nl)

BERGEN OP ZOOM – Vanmiddag ondervond verkeer enige uren hinder van een ongeval bij de afslag Lepelstraat op de snelweg A4. Een witte personenauto raakte door nog onbekende reden van de weg en belandde in de greppel. Een inzittende raakte daarbij gewond en moest door de brandweer en hulpdiensten bevrijd worden uit het voertuig. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval; de auto is inmiddels weggesleept.

Het eenzijdige ongeval gebeurde kort vóór vier uur vanmiddag. De weg is ter plaatse enige tijd met één rijstrook afgesloten geweest om de hulpdiensten in de gelegenheid te stellen hun werk te doen, zo bevestigt Rijkswaterstaat. Dit veroorzaakte een korte file en langzaamrijdend verkeer. Het wegvak is inmiddels weer vrij en het verkeer kan ongehinderd doorrijden. Het is de tweede keer in korte tijd dat de brandweer en hulpdiensten naar deze plaats moesten gaan; twee weken geleden brandde een bestelbusje uit in de berm, nadat er brand in het voertuig was uitgebroken. Ook toen raakte een inzittende gewond.