Man (32) op A58 aangereden door vrachtauto en overleden

BERGEN OP ZOOM – Een 32-jarige Bergenaar is gisteren kort na middernacht om het leven gekomen bij een aanrijding op de snelweg A58, bij knooppunt Zoomland. De man is geraakt door een vrachtwagen en is ter plaatse overleden. Volgens de politie is er sprake van een 'bizar ongeluk' en de complete afslag is geruime tijd afgezet geweest voor sporenonderzoek. Het verkeer werd omgleleid.

De politiemeldkamer kreeg rond half één 's nachts vanuit tankstation Wouwse Tol een melding van een vrachtwagenchauffeur dat een aanrijding had plaatsgevonden. "Agenten gingen naar deze locatie en troffen een 27-jarige inwoner uit het Bulgaarse Stara Zagora aan", aldus de politie. "Hij vertelde dat hij zojuist op de snelweg tegen een voorwerp of een dier was gereden. De vrachtauto had aan de voorzijde schade opgelopen."

Voorbijganger

Terwijl de agenten met de vrachtwagenchauffeur stonden te praten, kreeg de politie opieuw een melding binnen; ditmaal dat 'een voorbijganger mogelijk een persoon' in de berm zag liggen. "Andere agenten gingen naar deze afslag en vonden een man. De 32-jarige inwoner uit Bergen op Zoom bleek ter plaatse te zijn overleden."

(Bron: Politie RE Zeeland-West-Brabant)