Met het Vastenavendzakboekske alles bij de hand

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie)

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT – Natuurlijk ga je de komende dagen dweilen door de straten van het Krabbegat en langs de cafés. Je bent op alles voorbereid: extra speldjes om je dweil vast te houden, in het elastiekje van je masker een dubbele knoop en grote dosis leut van huis meegenomen. Je denkt dat je eigenlijk alles wel hebt, maar nee… Je vergeet het Vastenavendzakboekske.

In het Vastenavendzakboekske staat alles wat er tijdens de vier dagen Vastenavend te beleven en te genieten is in ’t Krabbegat. Bijvoorbeeld over de Optocht en het Dweilbandfestival. Maar ook over de Intocht en de Kindervastenavend. Alles staat er van voor tot achter in. De Vastenavendzakboekskes zullen tijdens de Intocht gratis worden verspreid. Tevens kun je het Vastenavendzakboekske gratis afhalen bij de Boerinnekes, MCD Bloemendaal, Primera Zonneplein, Bergse Dumphal, Ambachtbakker Bergse Plaat en Dietvorst Feestartikelen. Als je liever een digitale versie van het Vastenavendzakboekske hebt, kan je deze downloaden via www.stichtingvastenavend.nl/zakboekske.

Je hebt met het Vastenavendzakboekske alles bij de hand wat betreft vier dagen Vastenavend: aanvangstijden, locaties en bijvoorbeeld verkooppunten. Alles vind je er terug! En in wel in zo’n formaat dat het precies gemaakt is voor jouw vastenavendjas! Wat wil je nog meer?!