De 2.0 versie van onze Kijkop App is nog completer en handiger

BERGEN OP ZOOM – Krap een jaar nadat de eerste versie van de Kijkop App het levenslicht zag, volgt nu versie 2.0. Je krijgt op je smartphone niet meer alleen heel snel het laatste nieuws en aanbod uit de buurt, maar ook 112-meldingen, een agenda met de aankomende activiteiten en zelfs de fotoalbums die we geregeld plaatsen van evenementen en gebeurtenissen.

We hebben inmiddels gemerkt dat onze KijkOp app in een duidelijke behoefte voorziet. Uit onderzoek blijkt dat mensen per dag gemiddeld 221 (!) keer op hun smartphone kijken. Ook onze eigen statistieken laten zien dat het gebruik van smartphones nog altijd toeneemt. Het overgrote deel van de KijkopBergenopZoom.nl bezoekers gebruikt daarvoor hun telefoon. Dat is de reden dat we de KijkOp App hebben gebouwd.

Al meer dan 4.500 keer gedownload

Een jaar later kunnen we concluderen dat de KijkOp App een succes is. Hij is inmiddels meer dan 4.500 keer gedownload en we ontvangen veel positieve reacties. Maar ook wensen en daar hebben we naar geluisterd. In versie 2.0 zijn, mede op basis van de input van gebruikers, diverse nieuwe features opgenomen. Je kunt bijvoorbeeld voortaan aparte meldingen ontvangen over belangrijke of interessante berichten.

Gratis voor iPhone- en Androidgebruikers

De KijkOp app versie 2.0 is geheel gratis beschikbaar voor iPhone- en Androidgebruikers.

Je kunt de app ook vinden in de App Store en Google Play Store door te zoeken op ‘KijkOp’.