Miniatuur ‘narrestokske’ te koop via Stichting Vastenavend

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT – Het Vastenavendfeest organiseren kost het één en ander. Dus de Stichting Vastenavend heeft inkomsten nodig en wordt steeds creatiever in het genereren daarvan, onder meer met een gelimiteerde oplage van een miniatuur ‘narrestokske’, met bijbehorend speldje.

Het is natuurlijk een heel leuk cadeau-idee, voor jezelf of anderen. Maar liefhebbers moeten wel snel zijn. Er zijn er slechts 300 te koop, voor een bedrag van 22 euro. De items zitten in een bijbehorend bewaardoosje en worden geleverd met een heus certificaat van echtheid; “Van onze nieuwe Nar Diemer van Wijk”, schrijft de Stichting Vastenavend.

Speldje

Het zijn dus twee ‘narrestokskes’, de één wat groter dan de ander en de grootste heeft wat meer kleur. Je kunt er dus één op je dweilpak of hoedje spelden, terwijl de andere netjes in het meegeleverde bewaardoosje blijft. De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisatie van ‘De Berregse Vastenavend’ en vanaf 16 november zijn de verzamelobjecten te bestellen via de website van de Stichting Vastenavend. Ze zijn gemaakt van porseleingips en vervolgens met speciale verftechnieken gebronsd.

Afbeelding: Stichting Vastenavend