Monumentbewoners gezocht voor Kunsten in de Monumenten

INGEZONDEN MEDEDELING

De Werkgroep Kunsten in de monumenten en de gemeente Bergen op Zoom vragen particuliere monumentbewoners hun panden open te stellen tijdens Kunsten in de monumenten/Open monumentendagen.

Het tweede weekend van september wordt landelijk de Open Monumentendag georganiseerd. Het thema dit jaar is ‘Iconen & Symbolen'. Bergen op Zoom doet voor de 30e keer mee met de Open Monumentendagen, dat hier ‘Kunsten in de Monumenten’ heet.

Gemeente roept monumentbewoners op

Hoe meer monumentale panden tijdens dit weekend (10 en 11 september) hun deuren openen, hoe beter. De werkgroep Kunsten in de Monumenten en de gemeente vragen daarom bewoners van monumentale panden of zij hun pand tijdens dat weekend willen openstellen voor publiek. Als eigenaar of bewoner kent men het pand, de details en de verhalen als geen ander.

Wilt u met uw pand meedoen?

Vindt u het leuk om met uw pand onderdeel uit te maken van Kunsten in de Monumenten? Meldt u zich dan aan via kidm@bergenopzoom.nl. Wilt u meer informatie over kunsten in de monumenten? Kijk dan op www.kunstenindemonumenten.nl voor het meest actuele programma.