Mooie donaties voor Kip en Apie

BERGEN OP ZOOM – Bergenaar Jeffry Verdult heeft dit jaar de Nijmeegse Vierdaagse gelopen ten behoeve van Stichting Kip en Apie. Woensdagmiddag heeft hij de opbrengst overhandigd en daar bleef het niet bij.

Uiteindelijk wist Verdult 250 euro op te halen met zijn sportieve uitdaging. Dat bedrag overhandigde hij symbolisch, met een cheque die was ontworpen voor tekenaar Wouter Goudswaard. Het vond plaats bij de Reshare Store in het Vierkantje, omdat vestigingsmanager Danielle Bakx ook een geste wilde doen. Deze winkel heeft het bestuur van Kip en Apie maar liefst 100 cadeaubonnen van 10 euro aangeboden.

De stichting organiseert kinderfeestjes voor gezinnen die zich dat zelf niet kunnen permitteren. Jeffry heeft zelf ook kinderen en kan zich daarom heel goed indenken hoe erg het moet zijn als je daar geen verjaardagspartijtje voor kunt houden. Die gedachte wordt dus gedeeld door de Reshare Store. Kip en Apie organisatoren Cindy, Diana en Hilde lieten weten heel blij te zijn met de giften en het sponsorgeld. Zo kunnen ze nog meer kinderen en gezinnen een beetje geluk bieden.

Meer weten over Kip en Apie? Klik hier!