Nachtelijk geweld wegens ruziënde man en vrouw

BERGEN OP ZOOM – Een 39-jarige Rotterdammer en 25-jarige Roosendaler hebben aangifte gedaan van mishandeling en openlijke geweldpleging. Dit vond plaats in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 04.00 uur, in de Zuivelstraat.

De passanten maakten een opmerking tegen een man en een vrouw die ruzie aan het maken waren. De ruziemakende man kon de opmerking blijkbaar niet waarderen, want ineens stond hij samen met een groepje vrienden bij de slachtoffers. Die werden geslagen en geschopt en liepen hierdoor verwondingen op.

Eén van de mannen kon met zijn smartphone een foto maken van een dader. De politie werd gewaarschuwd en de mannen gaven aan dat zij aangifte wilden doen. Ze zijn vervolgens door de agenten naar de huisartsenpost gebracht. Dat werd een interessante rit.

Aanhouding

Onderweg naar de medische hulp zagen de aangevallen mannen in de Jacob Obrechtlaan één van de daders zitten. Dit werd bevestigd door de foto die de slachtoffers hadden. Deze man, een 27-jarige Bergenaar, is aangehouden en overgebracht naar een politiecellencomplex voor verhoor over zijn betrokkenheid bij de mishandeling.

Bron: Politie.nl