Nieuwe toekomst voor KWEEK Concept Store

BERGEN OP ZOOM – Het is vooral een verandering achter de schermen, laten de eigenaren van KWEEK Concept Store weten. Al zal er op termijn best wat van te merken zijn. Initiatiefneemster Sanne Feenstra neemt afscheid.

“De toekomst van de unieke winkel KWEEK Concept Store heeft een nieuwe, frisse vorm aangenomen”, laten Sanne en mede-eigenaar Joyce Nieuwenhuijse weten in een persbericht. Voor Feenstra is de tijd aangebroken om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Sanne stond aan de wieg van KWEEK maar vindt het tijd voor iets anders. Ze geeft de fakkel per 1 Juni over aan Loreen Swaab, die nu nog als ondernemer bij KWEEK ruimte huurt. Loreen gaat samen met Joyce Nieuwenhuijse de winkel verder laten groeien en dus vanaf juni de KWEEK Concept Store met Joyce voortzetten.

Het concept en de idealen blijven

Voor klanten en de mensen die hun producten in de winkel aanbieden verandert er niet veel, verzekeren Joyce en Loreen. KWEEK blijft dezelfde idealen nastreven en zo het concept bewaken waarin lokale ondernemers met eigengemaakte producten de belangrijkste schakel zijn. De dames laten weten: “Het zal even wennen zijn, maar een nieuw gezicht achter de balie zal voor een frisse wind zorgen. Joyce en Loreen gaan hun best doen om KWEEK in de zelfde lijn voort te zetten en nog succesvoller te maken. Kom snel een keer langs om kennis te maken op Zuivelplein 3A!”

Foto: KWEEK Concept Store