Omleidingen tijdens werkzaamheden Randweg-Noord

(Redactie: Han Verbeem, foto: Pixabay/ Peter Dargatz)

BERGEN OP ZOOM – Als gevolg van werkzaamheden aan de Randweg-Noord zijn er ook de komende dagen nog verkeersomleidingen, zo laat de gemeente weten. Deze vinden voor een groot deel ’s avonds en ’s nachts plaats. Het gaat om het deel tussen de Burgemeester Wittelaan en de Marconilaan.

De huidige werkzaamheden aan de zuidelijke rijbaan tussen de Burgemeester Wittelaan en de Marconilaan zijn na het weekend, uiterlijk maandagmorgen 30 maart om 06:00 uur gereed.

Fasering en planning

Volgende week volgen er nog een aantal werkzaamheden aan de asfaltverhardingen die in de nacht worden uitgevoerd, overdag is de Randweg open voor alle verkeer.

Afsluitingen ’s avonds en ’s nachts

Tijdens de volgende avonden en nachten is de zuidelijke rijbaan tussen de Marconilaan en de opritten van de Snelweg A4 afgesloten:

  • dinsdag 31 maart (21:00 uur tot 1 april 06:00 uur)
  • woensdag 1 april (21:00 uur tot 2 april 06:00 uur)

Afsluiting noordelijke én zuidelijke rijbanen:

  • In de nacht van woensdag 1 april (21:00 uur tot 2 april 06:00 uur) is óók de noordelijke rijbaan vanaf de kruising met de Marconilaan tot aan de kruising met de Burgemeester Wittelaan afgesloten.

Verkeersafzetting en omleidingen

Tijdens deze nachtelijke werkzaamheden wordt het verkeer richting de snelweg omgeleid via de Marconilaan en de Rooseveldlaan.
Het verkeer stad in wordt omgeleid via de Marconilaan, de Ravelstraat, Mozartlaan en de Burgemeester Wittelaan

Ook voor het bestemmingsverkeer worden omleidingsroutes ingesteld.
Op bijgevoegde schetsen zijn de afzettingen en omleidingen weergegeven.