Ontdek je creatieve talenten

BERGEN OP ZOOM – Heb jij soms ook zo'n zin om je creatieve talenten de vrije loop te laten gaan maar komt het er niet van? Te druk, niet weten wat je precies wilt gaan doen, hoe of waar?

Dan is het nu je kans om die stap te zetten want er zijn weer plaatsen op de woensdag- en nog een enkele op de donderdag ochtend, van 9.30 tot 11.30 uur, in Ontmoetingscentrum De Korenaere aan de Korenmarkt 7 in Bergen op Zoom. De lessen worden gegeven door een ervaren docente: Marianne Gabriels-Apers. Al 25 jaar weet zij cursisten te inspireren.

Voor iedereen

Of het nu om bijvoorbeeld Beeldhouwen, werken met glas (tiffany of graveren) sieraden maken of boetseren gaat, eigenlijk is alles mogelijk. Ervaring is absoluut niet nodig. Iedereen heeft wel een talent om iets leuks te maken. Gaandeweg ontdek je waar je warm voor loopt. Het gaat vooral ook om het elkaar ontmoeten en ontdekken hoe je van niets iets moois kunt maken, hoe vaardig je handen zijn en hoe Marianne je daarbij telkens weer op weg helpt. Om wat ideeën op te doen kijk eens op haar Instagram account.

  • Er wordt gewerkt in groepjes van max 8 tot 10 deelnemers. De kosten zijn ( exclusief materialen ) €3,50 per ochtend. Koffie en thee zijn voor eigen rekening.
  • Je kunt Marianne telefonisch bereiken op 06-27553238. Mailen kan ook: mariannegabriels@hotmail.com
  • Of kom gewoon op een van de komende ochtenden eens vrijblijvend kijken. Je bent van harte welkom!

Foto: Marianne Gabriels-Apers