Ook gemeente aanwezig op nieuwbouwbeurs NieuwBoZ

INGEZONDEN MEDEDELING

Op zaterdag 21 mei 2016 vindt van 10.00u tot 16.00u de tweede editie van NieuwBoZ plaats in De Zeeland. Dit is een nieuwbouwbeurs gericht op woningzoekenden in de gemeente Bergen op Zoom. De toegang is gratis. Publiek krijgt op de beurs een goed overzicht van alle projecten in deze regio, zoals woonprojecten in aanleg, beschikbare kavels en plannen voor verdere ontwikkeling en geeft daarnaast  inspiratie voor de inrichting van uw nieuwe huis. Wethouder Patrick van der Velden  zal de beurs officieel openen.

De gemeente vindt het belangrijk om Bergen op Zoom als woonstad te promoten. Deze stad biedt voor ieder wat wils: van goedkoop tot duur, van welstandsvrij tot hoge beeldkwaliteit en van natuurrijk tot stedelijk wonen. Naast de projecten als Scheldevesting, Markiezaten en het Groene Gordijn geeft de gemeente informatie over de bouwkavels en over vastgoed en bedrijfsgronden.

Uitgebreid en informatief

In totaal zijn er meer dan 30 exposanten op de beurs aanwezig. De bezoeker beleeft wat de mogelijkheden zijn om invulling te geven aan aan het nieuwe huis van hun dromen en er zijn voorbeeldwoningen te bezichtigen. Ook voor vragen op het gebied van energiebespraing, inrichting en  financiële mogelijkheden kan de bezoeker  op NieuwBoZ terecht.

Foto: NieuwBoZ