Opnieuw pop-up kaartverkoop ‘Shakespeare Verliefd’

BERGEN OP ZOOM – Het begint een traditie te worden. Tijdens de Krabbenfoor start De Vierschaar met de offline verkoop van kaarten voor hun productie van dat jaar. Dat is nog één keer de voorstelling ‘Shakespeare Verliefd’, die wel een iets andere vorm heeft gekregen dit jaar.

Belangrijkste verschil met de eerdere opvoeringen is dat er meer theatertechniek wordt gebruikt, waaronder verlichting. Daarmee komen de avondvoorstellingen nog meer tot hun recht. Ook zijn er wat andere spelers voor bepaalde rollen en wordt de tribune overdekt.

Nieuwe verkooplocatie

Vanaf zaterdag 28 juli zijn er in de binnenstad kaarten te koop voor de productie. Iedere zaterdag en tijdens de koopzondag in augustus kunnen liefhebbers hiervoor terecht op deze locatie. Dat is dit jaar voor het eerst bij bibliotheek Het Markiezaat in de Kortemeestraat. De openingstijden voor al deze dagen zijn van 10.00 tot 16.00 uur.

De bieb is overigens dan niet geopend voor boeken-uitleen, je kunt er alleen terecht voor de kaartverkoop, info over de uitvoering én om één van de schitterende jurken van queen Elisabeth I te bewonderen. Die is gemaakt is door Ward Warmoeskerken en te zien in de voorstelling.

Kaarten kosten € 19,50 en zijn ook online verkrijgbaar. Volgens de organisatie gaat het hard dus treuzelen is niet verstandig.