Boek nar Eric in nog geen dag uitverkocht

BERGEN OP ZOOM – Donderdagmiddag werd met tropische temperaturen het boek ‘De NAR van d’n Òòg’eid’ van Eric Elich gepresenteerd, in Boekhandel Van der Kreek. Het is inmiddels al uitverkocht, na nog geen 24 uur!

Het eerste exemplaar was voor burgemeester Frank Petter. Het werd hem overhandigd, verpakt in feestelijke gouden folie, nadat Eric de vele aanwezigen had verteld over het hoe en waarom van dit boek. Hij beschrijft erin een deel van zijn jeugd en familiegeschiedenis. Hij beschrijft vele hoogtepunten en indrukwekkende momenten als nar maar doet ook een vrolijk boekje open over hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

Blij verrast

Er ontstond een ware run op de bundel, die in een oplage van 300 stuks is verschenen. En daar blijft het bij, aldus de auteur. "Eénegste druk", staat voorin het boekwerk. Bij Boekhandel Van der Kreek, het enige verkoopadres, zijn ze blij verrast door het succes en trots op het feit dat het zo goed liep. Daar staat inmiddels een bord buiten met 'Uitverkocht'. Eric zelf kregen we niet te pakken voor commentaar maar volgens de medewerkers van de boekhandel is ook hij ontzettend blij.