Opnieuw trouwstoet aangehouden wegens overlast

BERGEN OP ZOOM – De politie heeft zaterdagmiddag opnieuw een trouwstoet aangehouden. Het gezelschap was eerst gewaarschuwd het rustig te houden maar negeerde dat. Kort daarop is proces-verbaal opgemaakt.

Zaterdagmiddag omstreeks 13:00 uur kregen Bergse agenten wederom een melding van overlast, veroorzaakt door bruiloftsgasten in de omgeving van de Mimosastraat. Ze zijn er op af gegaan en hebben de feestvierders aangesproken op hun gedrag.

Niet geluisterd

Tevens werd het gezelschap gewaarschuwd om zich aan de geldende verkeersregels te houden. Dit naar aanleiding van de commotie van vorige week, meldt de politie op Facebook. Op zondag 9 september veroorzaakte een bruiloftstoet ook al de nodige overlast en werd ronduit gevaarlijk, zelfs op de snelweg.

Toen de stoet zich daarna toch al toeterend een weg baande door Bergen op Zoom zijn ze door agentem staande gehouden en is er proces-verbaal aangezegd. In hoeverre meerdere mensen bekeurd zijn of worden, vertelt het bericht van Poliieteam Bergen op Zoom niet.