Politie begint met bouw nieuw pand aan Zuid-Oostsingel

BERGEN OP ZOOM – De politie start met de bouw van een nieuw pand aan de Zuid-Oostsingel in het stationsgebied. Dit nieuwe politiebureau vervangt in de toekomst de huidige locatie aan de Jacob Obrechtlaan. Ook de gemeenschappelijke meldkamer van brandweer, ambulance en politie komt hier te zitten.

Op dit moment is de aannemer druk bezig met de bouwvoorbereidingen en nog deze maand starten de zichtbare bouwactiviteiten op. Dan wordt het bouwterrein ingericht met bouwketen en hekken. Tot het nieuwe pand in gebruik is kunnen burgers met hun politiezaken gewoon terecht bij het huidige politiebureau. 

Oplevering

De aannemer levert het pand in juli 2019 op en de politie neemt naar verwachting in oktober 2019 het nieuwe bureau in gebruik. Het pand aan de Jacob Obrechtlaan wordt dan overgedragen aan de gemeente Bergen op Zoom. 

Informatiebijeenkomst

Op maandagavond 26 maart organiseert de politie, samen met de aannemer, een informatiebijeenkomst over de activiteiten rondom de bouw voor omwonenden en belangstellenden. Die zijn van harte welkom van 19.30 uur tot 20.30 uur in het politiebureau aan de Jacob Obrechtlaan 9. Geïnteresseerden wordt wel gevraagd zich vooraf aan te melden, door een mail te sturen aan nieuwbouwpolitiekantoor@bam.com of via telefoonnummer 088-712 37 22.

Bron en artist impression: Politie.nl