Politie zoekt bruine VW Caddy na doorrijden bij botsing A58

RILLAND / BERGEN OP ZOOM – De politie is op zoek naar de bestuurder van een bruine Volkswagen Caddy met aanhanger, die gisterenmiddag is doorgereden na een aanrijding op de A58. De automobolist raakte, tijdens een te krappe inhaalmanouvre, een vrachtwagen en reed vervolgens door in de richting van Bergen op Zoom. Er is geen persoonlijk letsel; de vrachtwagenchauffeur kwam met de schrik vrij.

Beide voertuigen kwamen vanuit de richting Zeeland, aldus de politie. "Ter hoogte van de afslag naar de A4 werd de chauffeur ingehaald door de VW Caddy. De bestuurder van de Caddy ging iets te snel weer naar de rechterbaan waardoor de aanhanger de vrachtwagen aantikte." De automobilist reed verder in de richting van Bergen op Zoom 'zonder de vrachtwagenchauffeur de gelegenheid te bieden zijn gegevens te achterhalen'. De transportrijder wist zijn vrachwagen aan de kant van de weg te zetten en heeft vervolgens de politie gebeld.

Oproep van de politie

De politie is nu op zoek naar de bestuurder van de Caddy en vraagt deze om zich te melden: "Ook worden getuigen van de aanrijding die plaatsvond op vrijdag 29 juli omstreeks 13.45 uur op de A58 ter hoogte van de afslag naar de A4/Antwerpen gevraagd zich te melden bij de politie. Hebt u informatie? Belt u dan met 0900-8844."