Positoos gaat met nieuwe eigenaar door in Bergen op Zoom en Tholen

BERGEN OP ZOOM – Spaarders van Positoos kunnen gerust zijn. Het programma blijft, na een bedrijfsovername, in Bergen op Zoom en Tholen bestaan. De Samen Doen Positoos behouden hun waarde voor winkeliers, spaarders, instellingen en de spaardoelen.

Om dit te realiseren is onlangs het oude Positoos B.V. overgenomen door Samen Doen Positoos B.V.  Dit nieuwe bedrijf is eigendom van Qoin, een organisatie die zich al langer dan 15 jaar specialiseert in het ontwikkelen van gemeenschapsmunten. Directeur Edgar Kampers: “We hebben Positoos overgenomen om het gehele Samen Doen programma veilig te stellen. Spaarders kunnen doorgaan met sparen, winkels met het uitgeven van Positoos en het ondersteunen van lokale spaardoelen die de inwoners van Bergen op Zoom en Tholen belangrijk vinden. Voor de lokale spaardoelen is al een aanzienlijke hoeveelheid Positoos gespaard die we binnenkort zullen uitkeren.”

Samen Doen Positoos wordt geleid door Niek Holtzapffel, die in de regio een van de eerst betrokkenen was bij dit spaarprogramma. Hij vertelt: “We willen het samen met winkeliers, spaarders, instellingen en de gemeente weer nieuw leven in blazen. We vragen om het vertrouwen en de medewerking van alle betrokkenen. Het is echt een prachtig initiatief dat veel betekent voor de lokale gemeenschap. We gaan met ons nieuwe team dan ook keihard aan de slag.”