Prijsuitreiking kerstbomeninzameling bij Intratuin met wethouder Van der Weegen

HALSTEREN – De gemeente en Intratuin hebben zich gezamenlijk ingespannen om zo veel mogelijk kerstbomen in te zamelen op 6 januari. Er waren leuke prijzen mee te winnen en die werden woensdagmiddag 20 januari overhandigd in de grote hal van het tuincentrum.

Namens de gemeente was wethouder Arjan van der Weegen aanwezig. Hij reikte een flink aantal verlote bioscoopbonnen uit aan de aanwezige kinderen, maar de echte prijzen waren voor de kids die de meeste bomen hadden ingezameld. Zij wonnen prijzen van respectievelijk 50, 75 en 100 euro. De stadsbestuurder overhandigde die aan de volgende teams:

  1. Kinderen uit de Faurestraat
  2. El Banditos
  3. Bende van de Prind Bernardlaan

Namens Intratuin mocht woordvoerder Gerrie Veraart ook nog een cadeaubon overhandigen, bestemd voor een van de mensen die hij dit bedrijf een boom inleverde. Deze cheque van 50 euro ging naar Mirjam Neeter.

Zowel de wethouder als Veraart benadrukten dat ze erg blij zijn met het succes van de actie. De gemeente maar ook Intratuin Halsteren hechten er waarde aan dat de kerstbomen niet blijven rondslingeren en daarmee straten of plantsoenen ontsieren. Alleen al de genodigde prijswinnaard hadden bij elkaar bijna 1500 bomen afgeleverd dus het initiatief is wederom zonder meer de moeite waard gebleken.

Meer foto's zien? Klik hier!