Proeflessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend

Het CKB start het nieuwe seizoen met twee Proeflesweken voor jong en oud. Van 28 augustus t/m 9 september is iedereen welkom om gratis cursussen uit te proberen.

De eerste Proeflesweek is voor individuele – en duolessen muziek, de tweede voor alle groepslessen Muziek, Dans, Theater en Beeldend. Je kunt meerdere proeflessen doen in het Centrum voor de Kunsten, Burg. Stulemeijerlaan 3, Bergen op Zoom. Heel wat CKB cursisten hebben op deze manier een waardevolle uitlaatklep of zelfs carrière gevonden.

Bekijk het rooster proeflesweken op www.ckboz.nl en meld je aan.


Muziek voor iedereen
Van jong tot oud: iedereen kan muziek leren maken en zijn/haar skills verbeteren bij het CKB. Je hebt de keuze uit 30 verschillende instrumenten, inclusief je eigen stem. Er is een scala aan lesvormen waarin je zeker een geschikte cursus vindt. De eerste Proeflesweek is voor gratis proeflessen individuele en duolessen muziek. In de tweede week mag je aansluiten bij meerdere koren, ensembles of bands.

Allerlei dansvormen voor jong en oud
Kinderen, jongeren, volwassenen, senioren: op elke leeftijd kun je bij het CKB beginnen met een cursus dans. Kies bijvoorbeeld voor klassiek, modern, dansimprovisatie, Zumba, piloxing barre of Caribisch. Voor de jongsten heeft het CKB peuterdans, kleuterdans en pre-ballet. Alle danscursussen mag je uitproberen in de tweede Proeflesweek.

Kunst maken bij Beeldend
Tekenen, schilderen, keramiek, potten bakken, glasatelier, filmpjes maken en meer: o.l.v. de CKB vakdocenten ontdek je vanzelf je talent. Er zijn diverse korte – en jaarcursussen Beeldend voor volwassenen (koffie en thee horen erbij). Voor de jeugd zijn het jeugdatelier, het jongerenatelier en verschillende cursusblokjes Tech-Lab. Kom gratis proeven van CKB Beeldend in de tweede Proeflesweek.

Het podium op met Musical Kids en Theaterlab
CKB cursussen zijn een waardevolle toevoeging in de ontwikkeling van elk kind. Bij Theater leer je je uiten en je fantasie gebruiken in acteren, zingen, dansen en improviseren. We maken samen voorstellingen die in de CKB Theaterzaal in première gaan. Meedoen met de Musical Kids of het Theaterlab kun je de tweede Proeflesweek.

Ook na de Proeflesweken kun je het hele jaar proeflessen aanvragen en instromen.