Rabobank toont hoe ze clubs gaat ondersteunen tijdens online inspiratieavond

BERGEN OP ZOOM – Rabobank Zuidwest-Brabant legt tijdens een ‘online inspiratieavond’ op woensdagavond 27 januari belangstellende vertegenwoordigers van verenigingen en stichtingen uit op welke manier ze de clubs in haar werkgebied gaat ondersteunen in het bereiken van hun doelen en ambities.

“Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. De coöperatieve Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en stichtingen en ziet hen als het cement van onze samenleving”, zeggen directieleden Ed Vreman en Richard van Diest van Rabobank Zuidwest-Brabant.

Verenigingsondersteuning

Als onderdeel van het sponsorbeleid van de bank gaan ze samen met hun partners ‘NOC*NSF’, ‘Kunstbende’ en ‘LKCA’ aan de slag om verenigingen en stichtingen, die bankieren bij Rabobank Zuidwest-Brabant sterker te maken. Via ‘Verenigingsondersteuning’ krijgen deze een intensieve begeleiding op maat van professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van betreffende clubs waar te maken. Daarnaast worden ook masterclasses en webinars ingezet voor veel voorkomende vraagstukken.

Aanmelden

Tijdens de ‘Online Inspiratieavond’ wordt hierover uitleg te geven. Deze avond begint op woensdag 27 januari om 19:30 uur. Om 21:00 uur wordt de sessie afgesloten.

Aanmelden voor de inspiratieavond kan tot zondag 24 januari via https://sportopleidingen.nl/inschrijfformulier?id=440&session=1155&closed=true

Een paar dagen voor de avond krijgen deelnemers een link inclusief uitleg toegestuurd waarmee ze toegang krijgen tot de online sessie. Aanwezigen moeten gebruik kunnen maken van een goedwerkende internetverbinding en een laptop of tablet met een camera en microfoon is wenselijk.