Reanimatie gehinderd door omhoog gezette putdeksels

BERGEN OP ZOOM – Een politiewagen reed zich vannacht vast op omhoog gezette putdeksels. De agenten van dienst waren op weg naar een reanimatie. Uiteindelijk moesten collega's die overnemen… (lees verder)

De melding kwam binnen bij agenten in het centrum van Bergen op Zoom, in de nacht van zaterdag op zondag. Zij stapten meteen in hun dienstwagen en wilden met spoed naar het opgegeven adres rijden om reanimatiehulp te kunnen gaan verlenen.

Dat liep helaas anders af. In het donker en door de haast misten ze putdeksels die omhoog waren gezet. De auto klapte erop en kon niet verder rijden. Er moesten collega's worden opgeroepen om alsnog naar het betreffende adres te spoeden en de reanimatie op te pakken.

'Stoer'

Op Facebook meldt Politieteam Bergen op Zoom dat de collega's in de dienstauto geluk hebben gehad, omdat het bij materiële schade bleef. Er staat tevens een boodschap voor de dader(s): "Een oproep aan degene die zo stoer was om dit te doen… Wees ook zo stoer om jezelf te melden op het politiebureau!!"

Het incident kan rekenen op honderden blijken van afkeer op social media, met nogal eens niet mis te verstane verwensingen richting mensen dit dit soort 'grappen' uithalen.