Beelden van winkeldief bij Parfumerie Douglas bijgegeven

BERGEN OP ZOOM – Het tv-programma Bureau Brabant heeft maandagmiddag beelden vrijgegeven van een man die afgelopen zomer voor een flink bedrag aan artikel wist te stelen bij Parfumerie Douglas. Hiermee hoopt de politie de dader alsnog te kunnen pakken.

Op 3 juli, om ongeveer 13.50 uur, kwam er een man binnen bij Parfumerie Douglas aan de Lombardenstraat. Een medewerkster vroeg hem of ze kon helpen maar dat hoefde niet. De man was een minuut of tien binnen en toen hij vertrok ging het alarm af. Toch wist hij te ontkomen en werd niet meer gezien.

Flink bedrag

Achteraf bleek dat de man in totaal vijf artikelen heeft gepakt en en in een AH tas stopte. Het ging om maar liefst zo'n 500 euro aan huidverzorgingsproducten en geurtjes. Op camerabeelden is zichtbaar dat hij de goederen weg nam en de winkel verliet. Het gaat om een man met een normaal postuur, donker haar, een donkere baard en donkere ogen. Hij droeg een donkerkleurig T-shirt, een donkerblauwe spijkerbroek en sneakers met witte zolen.

Wie denkt de man te herkennen of andere tips te hebben wordt verzocht contact op te nemen met de politie, eventueel via dit online tipformulier.

Bron en afbeeldingen: Politie.nl