Samen in de Regio start crowdfunding voor nieuwe website

BERGEN OP ZOOM / STEENBERGEN – Samen in de Regio is een platform dat in de gemeenten Steenbergen en Bergen op Zoom alle soorten organisaties aan elkaar probeert te koppelen, door 'matches' te realiseren. Het team probeert zo veel mogelijk gerealiseerd te krijgen met gesloten beurzen. Deze keer echter hebben de mensen achter dit initiatief zélf hulp nodig, daarom is een crowdfunding opgezet in samenwerking met de Rabobank.

De netwerkorganisatie heeft te kampen gehad met een hoop online problemen. Hun site is een aantal keer gehackt en daardoor geblokkeerd geraakt. Voor een organisatie die continu probeert mensen, vrijwilligersorganisaties, scholen, verenigingen, bedrijfsleven, zorginstellingen, overheden en goede doelen aan elkaar te koppelen is dat natuurlijk een ramp.

Om een goede nieuwe website te laten bouwen, die voldoet aan wat er nodig is voor het realiseren van al die koppelingen, moet er 5000 euro komen. Eigenlijk deze maand nog. Daarom is een crowdfunding opgestart op Aandeelindebuurt.nl, een initiatief van de Rabobank dat ondersteunt bij het realiseren van lokale en regionale zaken als deze. In een bericht aan alle partners laat Samen in de Regio weten: "Elk beetje telt en wij hopen dat u door middel van een donatie ons dichter bij ons doel brengt!"

Ook een steentje bijdragen? Klik of tik hier voor de link naar Aandeelindebuurt.nl.