Schrijf je in voor de Rabobank StartToGrow Award 2019!

INGEZONDEN MEDEDELING (van StartersCentra West-Brabant, bewerkt door de redactie)

ZUIDWEST-BRABANT – Ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Bergen op Zoom, Roosendaal, Steenbergen en Woensdrecht kunnen zich tot dinsdag 7 mei 2019 inschrijven voor de Rabobank StartToGrow Award 2019. Voor startende ondernemers is er de Start Award. Nieuw dit jaar is de Grow Award: een prijs voor de ambitieuze ondernemer met groeipotentie.

Vind je dat jouw bedrijf hiervoor in aanmerking komt of ken je een ondernemer die met veel lef en doorzettingsvermogen een succesvolle onderneming heeft opgebouwd? Meld je dan nu aan op www.starttogrow.nl.

Nominaties

De inschrijvingen worden in een voorronde geselecteerd op 9 punten: innovatie, durf, commerciële formule, financiële positie, visie, groeistrategie, kennis van de markt, doorzettingsvermogen en creativiteit. Uit deze eerste selectie van de Start Award wordt per gemeente één ondernemer genomineerd. Voor de Grow Award worden drie bedrijven genomineerd. Een deskundige jury gaat op bedrijfsbezoek en beoordeelt de genomineerden.

Uitreiking

Op woensdag 19 juni 2019 is de uitreiking van de Rabobank StartToGrow Award 2019 in het Cosun Innovation Center in Dinteloord. Een bijzondere locatie waar innovaties worden gerealiseerd die belangrijk zijn voor de biobased economy. Innovatie is een belangrijk voorwaarde voor ondernemerschap en groei en dat is waar het bij de uitreiking van deze prijs over gaat.

De Rabobank StartToGrow Award is een initiatief van de Rabobank Zuidwest-Brabant en de StartersCentra West-Brabant. Meer informatie: www.starttogrow.nl