SDW de Pompon viert 40 jarig jubileum met kerstmarkt

SDW De Pompon in Bergen op Zoom bestaat dit jaar 40 jaar. Dit vieren zij op zaterdag 10 december met een open dag en een kerstmarkt. Tussen 10:00 en 12:00 uur staan de deuren van De Pompon open voor alle belangstellenden. Iedereen is van harte welkom!

Tijdens deze open dag zijn alle groepsruimtes opengesteld voor publiek. De kerstmarkt bevindt zich in de centrale hal bij binnenkomst. Op de kerstmarkt worden door de cliënten eigengemaakte spullen verkocht. De opbrengsten van de kerstmarkt komen ook weer direct aan de cliënten ten goede. Voor iedere bezoeker is er wat lekkers te eten en te drinken. De Pompon bevindt zich aan Dahliastraat 86 in Bergen op Zoom. Parkeren kan in de directe omgeving van de Pompon, opgeven is niet nodig. Tip; neem wat kleingeld mee, pinnen is niet mogelijk.

Over SDW De Pompon

Al 40 jaar zorgt De Pompon, vanuit de zorgorganisatie SDW, voor kinderen en volwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking in de vorm van (medische) dagbehandeling. Deze dagbehandeling is gericht op ontwikkeling en beleving, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse groepsruimtes, therapieruimtes, de motoriekruimte/gymzaal, de belevingstuin, snoezelruimte en de ballenbak. Iedere cliënt heeft zijn of haar individuele doelen waaraan gewerkt wordt en waarbij onder andere de gedragsdeskundige, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist of speltherapeut kan worden ingezet.

Over SDW
SDW ondersteunt kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Zij willen hun zelfstandigheid en talenten ontwikkelen en de professionals en vrijwilligers van SDW ondersteunen daarbij. Zodat deze kwetsbare burgers kunnen leven zoals zij willen en mee kunnen doen. Heeft u vragen over de ondersteuning van SDW, kijk dan eens op www.sdw.nl of neem contact op met SDW Startpunt: startpunt@sdwzorg.nl of telefoon 088-259 3010.