Snelweg A58 naar Roosendaal dit weekeinde dicht

Vanwege onderhoud aan het asfalt is de A58 tussen Bergen op Zoom en Roosendaal dit weekeinde afgesloten (archieffoto). Bron: Rijkswaterstaat

BERGEN OP ZOOM / ROOSENDAAL – Het snelwegverkeer van en naar Roosendaal moet dit weekeinde rekening houden met omleidingen en vertragingen. Van vanavond 21.00 uur tot maandagmorgen 05.00 uur is er groot onderhoud aan de snelweg A58, tussen Zoomland en De Stok. Dit wegdeel is dan afgesloten. Het doorgaand verkeer wordt omgeleid in noordelijke richting via de A4 en vervolgens N268 en A59, zo laat Rijkswaterstaat weten.

De werzaamheden hebben te maken met vervanging en reparates van het asfalt. De werkzaamheden worden uitgevoerd op het wegvak en op de op- en afritten naar de A58 bij Heerle en Wouw. De omleidingen voor het snelwegverkeer gaan via de A4, waarbij het verkeer in de richting van Roosendaal wordt omgeleid via de provinciale weg N268 bij afslag Dinteloord. Het snelwegverkeer naar Breda kan het beste nog een stuk doorrijden en via knooppunt Sabina, bij Willemstad, de A59 opgaan. Door de afsluiting zal de verkeersdrukte op de A4 toenemen, zo is de verwachting. Automobilisten moeten rekening houden met een extra reistijd van minimaal een half uur.