Soroptimisten maken Stichting Leergeld BoZ blij met cheque

INGEZONDEN MEDEDELING:

Op dinsdag 12 en woensdag 13 april hebben de Soroptimisten uit Bergen op Zoom een cheque van €2350,- overhandigd aan Martien Franken en Peter Thomassen, bestuur van de Stichting Leergeld Bergen op Zoom.

Dit mooie bedrag hebben de Soroptimisten bij elkaar gebracht met een overheerlijk Ziltdiner, waarvan ongeveer 110 personen hebben genoten in het nieuwe restaurant Bergsdiep aan de Blokstallen. Reeds een aantal jaren verzorgt de serviceclub Soroptimisten Bergen op Zoom e.o. in het voorjaar een sfeervol Ziltdiner voor het goede doel.

Door hun aanwezigheid hebben de gasten ervoor gezorgd dat er een mooi bedrag overgemaakt kan worden aan de Stichting Leergeld, die zich richt op het voorkomen van sociale uitsluiting van kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen. De Soroptimisten hebben het bedrag dat met deze fundraise-activiteit is ingezameld uit eigen middelen verdubbeld.

Over Soroptimist International club Bergen op Zoom:

Soroptimist  International, waarvan club Bergen op Zoom e.o. deel uitmaakt, is een internationale serviceorganisatie van vakvrouwen. Wij bundelen onze krachten voor met name de minder kansrijke vrouwen en kinderen over de hele wereld. We ondersteunen lokale, nationale en internationale projecten. Dat doen we door zelf de handen uit de mouwen te steken, ons netwerk in te zetten en/of door fondsen te verwerven. Er zijn wereldwijd 95.000 Soroptimisten verdeeld over 3100 Clubs in 130 landen.

www.soroptimist.nl