SP-kamerlid Van Gerven spreekt over zorg

BERGEN OP ZOOM – Vanavond (maandag 25 januari) is in zaal De Raaijberg vanuit de SP een thema-avond over de zorg. Eén van de sprekers is Henk van Gerven, Tweede Kamerlid van de SP. "Deze avond is bestemd door mensen die zorg ontvangen, geven of mensen die bezorgd zijn over de bezuinigingen in de zorg", aldus de SP-afdeling Bergen op Zoom/Brabantse Wal. Belangstellenden zijn van harte welkom, de toegang is gratis.

Van Gerven is binnen zijn fractie verantwoordelijk voor artsen en ziekenhuizen. Hij is vanuit de Tweede Kamer lid van de commissies Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Rijksuitgaven, Volksgezondheid, Welzijn en Sport en Financiën. De politicus is sinds 2006 lid van de Tweede Kamer, daarvoor was hij politiek actief voor de SP in Oss; eerst als wethouder en later als gemeenteraadslid. Henk van Gerven heeft een medische achtergrond en was lange tijd werkzaam als huisarts. (Foto: SP)

• De thema-avond is in zaal De Raayberg, Antwerpsestraatweg 267, 4624 JH Bergen op Zoom. De bijeenkomst begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19.30 uur.