Speciale tribune voor kinderen tijdens Optocht

INGEZONDEN MEDEDELING

KRABBEGAT – Tijdens de Optocht van dinsdag 28 februari wordt naast het Rabobankkantoor een speciale ‘KidsTribune’ gebouwd door Bakker Groffen en Rabobank Zuidwest-Brabant. Kinderen kunnen zo onder het genot van diverse lekkernijen en muziek de optocht hoog en droog bekijken.

Ed Vreman, directievoorzitter van Rabobank Zuidwest-Brabant, vindt het leuk om zich tijdens de Vastenavend te laten zien. Hij vertelt: “De Rabobank ondersteunt de Stichting Vastenavend al tientallen jaren maar het is ook geweldig iets zichtbaars te organiseren tijdens de optocht. Gezien de barre weersomstandigheden vorig jaar is dit natuurlijk een mooie oplossing voor onze jonge klanten.” Zijn bank heeft alle 11-jarige klanten uit de gemeente Bergen op Zoom uitgenodigd om samen met hun broertje(s) of zusje(s) op de tribune plaats te nemen.

Samen met de Bakker Groffen Kids Club

Het is de eerste keer dat de tribune wordt geplaatst. Bakker Romano Groffen werkt er graag aan mee: “Als er iets te vieren is, zijn wij als trakteerbakker graag van de partij. Het is dan ook erg leuk om dit samen met de overburen te organiseren voor de kinderen van de Bakker Groffen Kids Club. Een groot kinderfeest met allerlei lekkere dingen.“ De ‘KidsTribune’ biedt plaats aan zo’n 222 personen en is exclusief voor leden van de Bakker Groffen Kids Club en 11-jarige klanten van de Rabobank.

Archieffoto Intocht 2016 © Bureau Dubbelstraat