Startende ondernemers worden goed voorbereid tijdens Rabo ‘Ik ga starten’-event

BERGEN OP ZOOM – Donderdag 10 oktober 2019 organiseert Rabobank Zuidwest-Brabant in samenwerking met ‘StartToGrow’ een bijzonder Event voor ondernemers die starten met een eigen onderneming. Zij krijgen praktische tips van succesvolle ondernemers en kunnen deelnemen aan diverse workshops die zorgen voor een goede start.

Er zijn tijdens het ‘Ik ga starten’-event drie workshops. Bij de workshop ‘Ondernemingsplan’ krijgen de deelnemers uitgelegd hoe een goed ondernemingsplan de basis is voor groei. Hoe het bedrijf sterk kan worden gepresenteerd als merk komt in de workshop ‘(Online) marketing’ aan de orde. En in de workshop ‘Verdienmodel’ wordt uitgebreid stil gestaan bij de wijze waarop van een bedrijf een winstgevende onderneming kan worden gemaakt.
Op de avond – die start om 19:00 uur en eindigt om 21:30 uur – komen ondernemers aan het woord over de start van hun onderneming. Ze vertellen waar ze tegen zijn aangelopen, welke valkuilen er zijn en geven praktische tips.

Speedmeet

Met de ‘Speedmeet’ wordt de avond afgesloten. Daarbij is er gelegenheid om als startende ondernemer direct in contact te komen met ondernemers, coaches en adviseurs. Deelnemers kunnen hun eigen vragen bespreken met mensen die ervaring en kennis hebben.

Deelname is gratis

Het ‘Ik ga starten’-event vindt plaats bij Rabobank Zuidwest-Brabant, Laan van Limburg 2 in Roosendaal. Voor wie plannen heeft om als ondernemer te starten of wie gestart is betekent het event een uitstekende tijdsinvestering. Deelname is geheel gratis en aanmelden kan via de website starttogrow.nl. Goede inspiratie voor startende ondernemers is eveneens te vinden op de website ikgastarten.nl.