Stel (26, 27) met pistool bedreigd op Gertrudisboulevard: twee mannen (27) opgepakt

(Bron: 112 Markiezaten (voor al je regionale 112 nieuws)

BERGEN OP ZOOM – Een man (27) en vrouw (26) zijn donderdagavond olp hun scooters klemgereden op de Gertrudisboulevard en door twee mannen (27) bedreigd met een pistool. De politie onderzoekt het incident en vond in een woning van de twee verdachten vals geld en drugs. Het incident speelde zich vermoedelijk in de relationele sfeer af.

Dat meldt 112Markiezaten: “Rond 21.45 uur reden een man (27) uit Roosendaal en een vrouw (26) uit Bergen op Zoom op een scooter over de Gertrudisboulevard. Ze werden door een auto met twee mannen klemgereden. Deze inzittenden bedreigden het tweetal met een pistool, waarna de man en de vrouw op de scooter snel wegreden.”

Relatie
De politie werd gewaarschuwd en troffen rond 22.10 uur de auto en twee mannen aan in de Koning Willem II straat. Het bleek te gaan om twee mannen van 27 jaar uit Bergen op Zoom en Rotterdam. “Het tweetal kwam juist uit een woning. Agenten doorzochten het pand maar het pistool werd niet gevonden. In de woning zijn wel duizenden euro’s aan vals geld en drugs aangetroffen. Deze spullen zijn in beslag genomen.”

De twee mannen werden voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Ze zitten nog vast en worden vrijdag verhoord. Het incident speelde zich vermoedelijk in de relationele sfeer af.

Stockfoto: Pixabay / Marcus Trapp