Stichting Sint Nicolaas presenteert en bedankt nieuwe Hoofd-Sponsoren

BERGEN OP ZOOM – Het Bergse Sinterklaasfeest is voorlopig geborgd. Zaterdagmiddag presenteerde de organiserende Stichting SInt Nicolaas de nieuwe Hoofd-Sponsoren én een groots, nieuw evenement: Sint Ahoy. Het worden weer gezellige november- en decemberweken voor de kids.

De Bergse stichting heeft een naam hoog te houden, zeker na een uitermate geslaagd jubileumjaar met onder andere een uitverkocht Pietencircus dat ruim een week volle tribunes trok op het Wilhelminaveld. Daarom komt er vanaf dit jaar een nieuw groot evenement, dat in 2016 plaatsvindt op 19 en 20 november, Het gaat Sint Ahoy heten. Je kunt dan meevaren met de pakjesboot en natuurlijk de Goedheiligman ontmoeten. Bij aankomst wordt het eraan gekoppelde thema -dat is dit jaar 'Stoer'- op spectaculaire wijze vorm gegeven.

Rustig slapen

Om dat alles te realiseren heeft Stichting Sint Nicolaas vanzelfsprekend sponsors nodig. Die zijn nu gevonden in de Bergse Jumbo supermarkten en ondernemersvereniging Sterck. De bekendmaking van die samenwerking vond zaterdagmiddag plaats in de Jumbo-vestiging in de binnenstad. Natuurlijk in aanwezigheid van voorzitter Rieny Hagenaars, namens Sterck Leon Videler en de Jumbo filiaalleiders Jan Klomp (binnenstad) en Bas van Veldhuizen (Het Kompas). Zij tekenden de sponsorovereenkomsten, waardoor de Bergse kinderen in ieder geval voorlopig weer rustig kunnen slapen. Hij komt, hij komt…