Supersum: al 10.000 kaarten verkocht

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Stichting De Vierschaar heeft al tienduizend kaarten verkocht voor het theaterspektakel Supersum op De Waterschans. Zondagavond werd deze mijlpaal bereikt. Een hele mooie opsteker voor de organisatie, de spelers en de mensen achter de schermen.

Alleen voor de voorstellingen van dinsdag 22 en woensdag 23 oktober zijn nog kaarten verkrijgbaar op een van de drie overdekte tribunes De laatste drie voorstellingen van komende donderdag, vrijdag en zondag zijn inmiddels uitverkocht.

Team

Voorzitter Marco Duijvelaar van De Vierschaar is bijzonder in zijn sas met de grote belangstelling. “Kennelijk hebben we met deze productie een snaar geraakt bij een breed publiek. Dat doet ons erg goed, temeer daar we ongelooflijk veel lovende reacties van bezoekers hebben gekregen. Supersum is een teamprestatie van iedereen die eraan heeft meegewerkt.” 

Supersum gaat over de bevrijding van Bergen op Zoom. Een cast van 130 acteurs en figuranten heeft al vier van de negen voorstellingen uitgevoerd onder leiding van regisseur Arthur van Broekhoven. Per avond kunnen 1300 bezoekers Supersum bijwonen.