T-Strijd showcase: welke artiest zet de beste show weg?

Na drie spannende voorrondes van de T-Strijd in poppodium Gebouw-T is het op vrijdag 8 juli eindelijk zover. De drie jurywinnaars en de publiekswinnaar mogen laten zien wat ze in huis hebben. Muzikaal natuurlijk, maar ook qua show. Drie artiesten uit Bergen op Zoom (ASPACETOLIVE, Manic en Akuma Jin) en een band uit België (The Yummy Mouths) hebben een traject doorlopen om hun act te perfectioneren. Hoe dit gaat eindigen kan iedereen komen zien.

T-Strijd in Gebouw-T

De T-Strijd is het talentenprogramma van poppodium Gebouw-T, de plek waar lokaal en regionaal talent de kans krijgt zicht te laten zien. Voor sommige bands of artiesten is het een eerste echte optreden voor andere is de T-Strijd net dat laatste duwtje richting professionalisering. Ook in het seizoen 2021/2022 hebben veel bands en soloartiesten zich opgegeven om mee te mogen doen. Na drie spannende voorrondes zijn het de Bergse artiesten ASPACETOLIVE, Manic en Akuma Jin en de Belgische band The Yummy Mouth gelukt om op 8 juli Gebouw-T te komen inpakken.

Tickets

Benieuwd hoe de bands en artiesten het er vanaf brengen? De showcase is voor iedereen te bezoeken in poppodium Gebouw-T. De deuren gaan om 20.00 uur open en de aanvang is om 20.30 uur. Tickets zijn voorafgaand de show te verkrijgen voor €5,- via de site van Gebouw-T. De T-Strijd wordt mede mogelijk gemaakt door SOUNDZ en Keymusic.