Talent gezocht voor Tusse de Schuifdeure 2017

INGEZONDEN MEDEDELING VAN DE STICHTING VASTENAVEND

BERGEN OP ZOOM – De voorbereidingen voor de komende Vastenavend zijn in volle gang. Onze Vastenavend die bol staat van tradities. Maar één van de meest warme tradities is wel het programma Tusse De Schuifdeure, dat komend jaar plaatsvindt op zaterdagmiddag 18 februari in het weekend voor de intocht. Onder het motto ‘Toen was leut….nog éél gewòòn’ zetten we het saamhorigheidsgevoel van ons feest centraal. Tusse de Schuifdeure, een feest van nostalgie en erkenning. Een soort reünie waar iedereen wil zijn.

Maar eerst wordt iedereen van harte uitgenodigd om tijdens de Bonte n’Avend op 25 november 2016 om 20:30 uur in het Zwijnshoofd ‘veruit te lòòpe’ op de feitelijke uitvoering. De organisatie achter Tusse de Schuifdeure is dus op zoek naar artiesten voor de editie van 2017.

Sinds enige jaren wordt iedereen die een leuke act denkt te hebben uitgenodigd om tijdens de Bonte n'Avend' het open podium te betreden. Daar wordt een eerste aanzet tot het nieuwe programma van Tusse de Schuifdeure gegeven. Dit jaar vindt die avond plaats op 25 november, om 20:30u in het café Het Zwijnshoofd. Net als vorig jaar krijgen potentiële deelnemers alle ruimte geven om zich te laten zien en horen op dit open podium, tijdens 'een avond vol leut en gezelligheid'. Er is zelfs muzikale begeleiding en als een lied of een act aanslaat, kan het zomaar onderdeel worden van De Schuifdeure 2017!

De organisatoren hopen dat ze ook nieuwe gezichten mogen verwelkomen op het podium, dat houdt het programma verrassend. Wie mee wil doen wordt vriendelijk verzocht tijdig een e-mail te sturen naar presentator Bas van Oevelen en een korte beschrijving te geven van de act of het lied. Tijdens de Bonte n’Avend zal tevens officieel bekend gemaakt worden wie dit jaar de gastpresentator is. Alle reden dus om erbij te willen zijn.