Teams Samenloop voor Hoop staan te trappelen

INGEZONDEN MEDEDELING (bewerkt door de redactie) – foto (GGZ WNB): De deelnemers hebben erg veel zin in de uitdaging.

HALSTEREN / ROOSENDAAL – Tijdens Samenloop voor Hoop, op 15 en 16 juni in Roosendaal, zetten 44 teams hun beste beentje voort in een 24 uur durende wandelestafette. Doel is om geld op te halen voor kankeronderzoek. Ook GZZ WNB uit Halsteren doet mee met twee teams die bestaan uit cliënten en medewerkers. Je kunt dan wel GGZ-cliënt zijn, ook dan sta je middenin de samenleving.

De 24 uur staan symbool voor de strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Tijdens het wandelen wisselen teamgenoten elkaar af, zodat altijd iemand van het team aan het wandelen is. De leden van de GGZ WNB-teams hebben tijdens diverse koffie-uurtjes al kennis met elkaar gemaakt. Inmiddels staat er een hecht team te trappelen om er 15 en 16 juni een succes van te maken.

Kom jij langs om onze teams een hart onder de riem te steken? Naast de samenloop zelf wacht er een uitgebreid programma op je. Denk aan een gezellige braderie, indrukwekkende ceremonies en veel andere activiteiten. Wil jij ook doneren voor dit mooie doel? Ga vandaag nog naar: acties.samenloopvoorhoop.nl