Teller Mollerlyceum al op ruim duizend euro voor Serious Request

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – Het Mollerlyceum heeft donderdagochtend een cheque van ruim duizend euro overhandigd aan de dj’s van 3FM, in het kader van Serious Request. De school heeft verschillende activiteiten georganiseerd om dit mooie bedrag op te halen.

Docenten organiseerden verschillende workshops voor bovenbouwleerlingen, zoals breien, zwaardvechten, kerstballen versieren en kerststukjes maken. Ook was er een spannende ‘treasure hunt’ door de binnenstad. Leerlingen konden voor vijf euro aan de activiteiten mee doen. Voor dit bedrag konden zij zich ook laten sponsoren.

De onderbouwleerlingen komen eveneens in actie voor het goede goel, met een kerstmarkt op school (van 16.30 tot 19.00 uur) waar zij zelfgemaakte spullen verkopen voor een klein bedrag. De opbrengst komt vanzelfsprekend eveneens ten goede van de Serious Request actie van 3FM. Daarnaast heeft de school een eigen online actiepagina, waar ook flink op gedoneerd wordt. Het totale bedrag wordt dus nog hoger.

Foto: Mollerlyceum