Terug naar de 80’s met Plein de Vie

BERGEN OP ZOOM – Nostalgische feesten der herkenning, ze zijn en blijven een hit! Bergen op Zoom krijgt er ook een bij dit jaar: op 2 april gaat op het evenemententerrein aan de Boulevard Megaparty Back to the 80’s plaatsvinden.

Door: Mireille Hoetelmans

Het is een nieuw initiatief van evenementenorganisatie Plein de Vie, met aan het roer Alice Potter-Stolwerk en Romano Groffen. In gesprek met hen over hun plannen bekruipt je al snel het ‘oh ja’ gevoel; er komen allerlei herinneringen boven die vanzelf een brede glimlach op je gezicht toveren. Aan alles is gedacht; de entourage, de juiste artiesten en een nostalgisch item uit de jaren ’80 als entreebewijs.

Het begon bij 538 Warchild

Organisatoren Romano Groffen en Alice Potter Stolwerk kwamen met elkaar voor het eerst in contact tijdens de organisatie van 538 Warchild in Bergen op Zoom in 2013. Samen organiseerden zij de veiling voor het goede doel en die samenwerking smaakte naar meer. Ze organiseerden vorig jaar al het feest Vamos a la Playa en nu dus de Megaparty Back to the 80’s. Dat wordt een feest met artiesten als Mai Tai, Lois Lane en Fragment, waarbij stilstaan vast lastig zal zijn. Iedereen kan weer eens ouderwets schitteren op de dansvloer, eventueel zelfs in toepasselijke neonkleuren.

Vanaf 22 januari zijn de tickets online verkrijgbaar via www.megapartybacktothe80s.nl maar nog leuker is om ze ouderwets te kopen bij de verkooppunten, waarna je een trotse eigenaar bent van een collectors item uit de jaren ’80. Natuurlijk is er tevens een Facebookpagina, waarop alle nieuwtjes te volgen zijn.