Theatervoorstelling KAMP: Een verhaal van doorzettingsvermogen en menselijkheid

Op dinsdag 9 mei komt de internationaal geprezen theatervoorstelling KAMP van Hotel Modern naar Theater De Maagd in Bergen op Zoom. Deze voorstelling, die al sinds 2005 over de hele wereld wordt opgevoerd, is een indrukwekkend staaltje van visueel theater en verteld op unieke wijze het verhaal van een concentratiekamp tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Midden in het KAMP

KAMP is een voorstelling die je niet snel zult vergeten. Het gezelschap Hotel Modern maakt gebruik van miniatuurobjecten en maquettes om de gruwelen van het concentratiekamp tot leven brengen. De acteurs bewegen zich tussen de objecten door en creëren zo een intense, beklemmende sfeer. Met behulp van camera’s worden de beelden van de miniatuurobjecten op een groot scherm geprojecteerd, waardoor je als toeschouwer het gevoel krijgt dat je middenin het kamp staat.

Al vele prijzen gewonnen

De voorstelling heeft al vele prijzen gewonnen en is al in meer dan 30 landen opgevoerd. Het is dan ook een bijzondere ervaring om deze voorstelling nu in Theater De Maagd te kunnen zien. Voor wie geïnteresseerd is in geschiedenis, visueel theater en/of indrukwekkende verhalen, is KAMP een absolute must-see.

Tickets en meer informatie

KAMP van Hotel Modern komt op dinsdagavond 9 mei om 20:00 uur naar Bergen op Zoom, naar Theater De Maagd.

Tickets zijn verkrijgbaar via de site www.demaagd.nl