Tweesterrenchef Syrco Bakker kookt sterren van de hemel bij Restaurant Hemingway

BERGEN OP ZOOM (ingezonden mededeling, bewerkt door de redactie) – De chef van tweesterren restaurant Pure C te Cadzand-Bad, Syrco Bakker, was vrijdag 11 oktober te gast bij Restaurant Hemingway in Bergen op Zoom als eerste gastchef. Samen met chef-kok Torben Bouterse (restaurant Hemingway) heeft hij de sterren van de hemel gekookt door signatuurgerechten van beide restaurants terug te laten komen in een 6-gangen diner.

"Het evenement bleek al een succes te zijn toen het binnen no-time uitverkocht was en na afloop ontvingen we alleen maar lovende reacties van onze gasten" aldus de tevreden Operations Manager Tim Schimmel.

Vanaf nu wil Restaurant Hemingway elk nieuw seizoen een nieuwe gastchef uitnodigen voor een 'four – hands dinner'. Hierbij zullen sterrenchefs en 'rising – stars', samen met de chef Torben Bouterse, een unieke beleving wegzetten in het restaurant dat behoort tot het oudste hotel van Nederland. Dit betekent dat er per jaar vier (inter)nationale chefs zullen afreizen naar Bergen op Zoom.

Deze gastchef-evenementen zijn in het leven geroepen om de gasten van Hemingway culinair te verrassen. Verder blijft één van de signatuurgerechten van de desbetreffende sterrenchef het hele seizoen op de kaart van Restaurant Hemingway staan. Benieuwd wie de volgende chef zal zijn? Houd dan de website van Restaurant Hemingway goed in de gaten voor het eerstvolgende evenement.

Foto's: Hemingway / De Draak