Uit en thuis met de bus tijdens Vastenavend

BERGEN OP ZOOM / KRABBEGAT (ingezonden servicebericht)Tijdens Vastenavend in het Krabbegat staan de bussen klaar voor alle feestvierders. Met het speciale e-ticket kunnen reizigers extra voordelig reizen met de bus voor € 5,50 per dag. Reizigers met een OV-chipkaart, checken gewoon eenvoudig én voordelig in en uit.

Afbeelding van Eduardo Davad via Pixabay

Extra nachtritten tijdens Vastenavend
De bussen rijden extra nachtritten op zaterdag 1, 8 en 15 februari en van vrijdag 21 februari tot en met dinsdag 25 februari. De bussen rijden alle dagen tot circa 2.30 uur, met uitzondering van dinsdag 25 februari (laatste bussen om 0.15 uur). Overdag zet Arriva op diverse lijnen extra bussen in. Door de afsluiting van wegen door carnavalsoptochten, rijden sommige lijnen tijdelijk een omleiding.

De complete dienstregeling is beschikbaar op arriva.nl.

Extra voordelig met het e-ticket Vastenavend

Speciaal voor Vastenavend is het ‘e-ticket Vastenavend’ extra voordelig online beschikbaar. Met dit ‘carnavalsticket’ kunnen feestvierders voor slechts € 5,50 de hele dag én nacht op pad. Het vervoerbewijs voor de bus hebben reizigers op deze manier altijd makkelijk op zak via de smartphone. Per reiziger van 12 jaar of ouder mogen twee kinderen in de leeftijd van 4 t/m 11 jaar gratis meereizen. Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis in het OV.

Het ‘e-ticket Vastenavend is te koop via arriva.nl/carnavalbrabant.

Cashloos betalen
Het is ook mogelijk om voor het reguliere tarief te reizen met de OV-chipkaart of een dalurendagkaartje te kopen in de bus bij de chauffeur. Betalen is mogelijk met pin of contactloos. Contant betalen in de bus is niet mogelijk! 

Meer informatie?

Reizigers kunnen voor meer informatie over de extra bussen, vervoerbewijzen en de aangepaste dienstregeling raadplegen.